+36 30 281 8192 [email protected]
Oldal kiválasztása

Szolgáltatások

Fűtési rendszerek tisztítását vállalja cégünk, vegyszerrel vagy tiszta hálózati vízzel, attól függően, hogy az ön rendszere mit igényel.

Saját tapasztalatunk, hogy a régi fűtésrendszerek esetén, nagymértékben növelhető a fűtésrendszerek, hatékonysága. Új rendszerek esetén is elengedhetetlen a rendszerek vegyszeres vagy legalább a tisztavizes átmosása, víz Ph. beállítása, inhibitor használatával vízlágyítás).

Amennyiben a fűtésrendszerben lévő víz megfelelően van kezelve, elkerülhetőek a keringési és hőveszteségi problémák. A mai kazánok, érzékenyek a legkisebb szennyeződésre is és a nem megfelelő keménységű vízre. Amennyiben nem megfelelő a fűtési rendszerben lévő víz minősége, hatalmas károkat tud okozni a kazánok hidraulikájában.

Radiátorok, csövek, tisztítását a legtöbb esetben, rendszermosó géppel végezzük, ami oda-vissza képes forgatni a vizet, amivel nagyobb hatékonysággal tudjuk tisztítani a rendszert.

Legtöbb esetben a menthetetlennek vélt, rendszer egységek (radiátorszelepek, radiátorok, hőcserélők, hidraulikus váltók, csövek) menthetőnek bizonyulnak a rendszermosása után.

Amennyiben szükséges a kazánok, gépi mosását, más vegyszerekkel is el tudjuk végezni és mivel, több márkának vagyunk márkaszervize is, így részegységek tisztítását is eltudjuk végezni.

Ammenyiben kollégánk úgy ítéli meg hogy szükséges lenne, iszapleválasztó (szűrő) beépítésére, ennek elvégzését is tudjuk vállalni.

Hogyan működik a gépi öblítés?

Az elektromos öblítőgép tiszta vizet és speciális tisztítóoldatot pumpál át a központi fűtési rendszeren keresztül, hogy eltávolítsa a szennyeződést, vízkövet és az iszapot. Kezdésként csatlakoztatjuk a gépet a csővezetékhez, majd eltávolítjuk a szennyezett vizet.

Ezután mindegyik kört, egyenként öblítjük át körülbelül 30 percig, majd az egész rendszert egyszerre öblítjük át, amíg az tiszta nem lesz. Ezután légtelenítjük és teszteljük a rendszert. A folyamat hosszának ideje függ a rendszer nagyságától és a rendszerben lévő szennyeződés mennyiségétől.

Szerelő a rendszer teljesítmény-öblítését a megfelelő mennyiségű inhibitor hozzáadásával fejezi be, amely segít csökkenteni a korróziót a jövőben.

Rendszermosáshoz általunk használt vegyszerek:

  • Fernox F1, Megvédi a fűtésrendszert a különböző fémek együttes jelenléte miatt kialakuló elektrokorrózió és csapvízből kiváló vízkőtől és segít megakadályozni a kazán idő előtti meghibásodását
  • Fernox F8, Ideális időszakos karbantartásokhoz és a kazáncsere alkalmával esedékes rendszermosáshoz
  • Fernox F3 Cleaner, Hatékony, univerzális tisztítószer a beüzemelés előtti új és már meglévő, régi fűtési rendszerekhez
  • Rothenberger Rocal Acid Plus Vízkőoldó koncentrátum
  • Sentinel X800 Jetflo
  • Sentinel X400
  • Sentinel X100
  • BWT Solutech Cleaner Rendszertisztító folyadék

Ammenyiben további kérdése merülne fel a tevékenységeinkkel kapcsolatban, keressen bátran a megadott elérhetőségeinken.

Kapcsolat

Ha szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérdése, kérése, észrevétele lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy elérhetőségeinken.